Netwerk- en sponsoravond

Alles loopt terug enigszins normaal. We verwelkomen elk weekend opnieuw vele spelers en supporters op het veld en in onze kantine. Het normale Heibos-leven hervat stap voor stap. Dit is hét moment om ook onze sponsorwerking terug een boost te geven.

De club wil elke zelfstandige of ondernemer met een hart voor Heibos dan ook van harte uitnodigen op een nieuwe netwerkavond, editie nummer 3. We willen hiermee onze bestaande sponsors bedanken maar anderzijds willen we ook graag nieuwe mensen ontmoeten en bekijken hoe we kunnen samenwerken om Heibos nog sterker en beter te maken. Jullie komen alles te weten over onze sponsorformules.

De avond zal doorgaan op vrijdag 22/04/2022 en start vanaf 17u30 in onze nieuwe kantine aan de Vredelaan in Kalmthout.

Het concrete programma voor de avond wordt nog verder uitgewerkt, maar we kunnen nu al aankondigen dat er hapjes, drank en live muziek zal zijn! Sfeer is dus verzekerd! Wij hopen van harte dat jullie met veel aanwezig zullen zijn. Laat wel even weten of je er zal zijn!

Schrijf hier in

Ken je zelf ook professionals of ondernemers die Heibos een warm hart toedragen? Stuur deze uitnodiging dan gerust door, of geef de naam even door aan onze sponsorcel via sponsoring@heibos.be.

Tot dan!

Datum 13-04-2022